SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Testimonials of our customers

 

Michael Boogerd (voormalig wielrenner):

„Hij fietst lekker en ziet er trendy uit, maar hij zit wel een beetje hard”, vindt de oud-wielrenner en wrijft over het leren zadel van de mooie bamboefiets, een ontwerp van Blackstar Bamboo Bikes. „Hij groeit naar je kont toe”, legt Taco Temminck uit. „Je moet hem even inrijden.”

Marten Klein, Amsterdam:

„The bad news is my Blackstar bike was stolen last friday. The good news is that it is so unique that it was returned to me on sunday!

Jullie service gaat wel heel erg ver. Ik rijdt al weer twee dagen op mijn fiets door de stad nadat Seb hem voor mij heeft terugveroverd op een fietsendief. Hij fietst om een of anderé reden beter dan ooit en ik voel me er nog meer mee verbonden.”

Marjolein:

“Enthousiast geworden door Tijn, die als stagiaire voor Blackstarbikes in Ghana was, kocht ik mijn bamboefiets. Na even wennen, vooral aan het gebrek aan vering op de kinderkopjes in de stad, verdween mijn snelle fiets in de stadsstalling. Die komt er alleen nog maar uit voor lange fietstochten!
De Blackstar fietst in de stad uitstekend en ook voor een tochtje van een uur of twee gaat het lekker. De meestal verbaasde opmerkingen op straat blijven leuk!”

Alonie  (Maastricht):

“Ik heb altijd al een zwak gehad voor bamboe. Het is een heel milieuvriendelijk, sterk en eigenlijk geniaal bruikbaar materiaal. Zo heb ik al kleding en een badhanddoek van bamboe.
Toen ik erachter kwam dat er een mooie fiets van bamboe bestond en ook nog fairtrade, heb ik hem direct besteld via het fietsenplan van mijn werk! Ik ben er dus heel blij mee en krijg hele leuke reacties. Ben nu volgens mij nog de enige in Maastricht die ermee rond fietst.”

Jan Dirk (Nijmegen):

“Ik rijd al meer dan een jaar zeer tevreden rond op mijn BlackStarBike, hij is een uniek fenomeen in het Nijmeegse verkeer! Ook al hoor je de mensen niet, je ziet ze wel kijken bij het stoplicht. Het is net als een heel speciaal horloge dragen, je weet gewoon dat het opvalt. En dat is bij een fiets wel zo leuk! Geen enkel mankement gehad, zelfs geen lekke band… En altijd hout bij de hand om dit af te kloppen ;-)

Ruud Koornstra, duurzaam ondernemer (@BNR radio):

“Vandaag ben ik trots op mijn nieuwe bamboefiets naar station gegaan. Zo gaaf dat je staal kunt vervangen door bamboe. Techniek in Nederland waar we goed in zijn, bamboe uit Ghana. Fietsen is voor mijn sowieso goed om te doen. Wat je vooral ziet is de combinatie dat de wereld geen grenzen meer heeft. We moeten samen wat maken, zeker van duurzame materialen zoals in dit voorbeeld uit Afrika. Ik houd van die MKB’ers die over de hele wereld samenwerken. Het is of in je eentje ploeteren of samen succes maken. Het is niet makkelijk maar ik maak graag reklame voor zo’n initiatief!”

Cora (Zurich, Swiss):

“I have the BlackStarBike for about half a year, the basic version (back break, no gears). I use the bike for small trips in the neighborhood only. It’s very comfy, robust and looks great! I think it’s a good value for the money. I am happy with my bamboobike, although I would chose the hand break now, as I am not very much used to the back break.”

Rene (Malmö, Sweden):

“Iedere dag begint goed met een relaxed ritje op mijn BlackStar Bike! Ik had een nieuwe fiets nodig en ging op slag voor de bijl voor het design, verhaal en natuurlijk het creatieve materiaalgebruik van de BlackStar. Fietsen in de regen wordt nĂ©t wat minder vervelend, door de druppels op het bamboe frame waan je je in een tropisch regenwoud. Ook na een jaar buiten te hebben gestaan, inclusief een strenge Scandinavische winter, rijdt hij nog even soepel als op dag 1. Wees wel voorbereid op voorbijgangers die spontaan even je geparkeerde BlackStar willen optillen.”

Frans (Elst):

“Wij van Knooppunt zijn de trotse bezitters van de BlackStar Bike. Wij gebruiken onze bamboo bike als rijdend uithangbord voor ons bedrijf en om klanten te bezoeken hier in de buurt. En dat zorgt altijd voor een leuk gesprek of tenminste een goede binnenkomer. Buiten dat de Blackstar een mooi verhaal oplevert, is het ook nog eens een kwalitatief hoogstandje, lichtgewicht en prachtig afgewerkt. ”

Arnout (Amsterdam):

“Je eerste bamboo fiets kopen is op zich al een feest, maar als je ook nog prima service krijgt als er onverhoopt iets stuk gaat, dan ben je echt tevreden.
Niet alleen werd het probleem verhopen, maar ik kreeg ook ongevraagd een nieuwe bel . Leuk he!”
 

 

 

 

 


Proud Partnerships